Let us SPIN to a new ERA!

Že sama beseda SPINERA pove zelo veliko: S pecialist, P rofessional, I nnovation, N ew, E xciting, R efined, A pproved.

Vodne tube Spinera
Vaša strast je naše poslanstvo in zato vam vsako leto nudimo nove visoko kakovostne izdelke in poskrbimo za najbolj adrenalinske in smešne dni na vodi!
Po dveh letih na trgu se je pri Spineri veliko zgodilo. Število izdelkov se je več kot podvojilo. Proizvodi Spinera so rezultat trdega dela in več kot 20-letnega znanja, močnih materialov in premišljenega oblikovanja. Spinera uživa dober mednarodni ugled in se močno trudi, da zagotovi sodobne inovacije izdelkov, uporablja najnovejše tehnologije in najnovejše proizvodne tehnike za razvoj najboljših izdelkov za vodne športe.
Trgovina NaZraku.si vam, kot njihov distributer predstavlja Novosti v letu 2020:
Obe Spinera liniji za vsakdanjo in profesionalno uporabo sta za leto 2020 pripravili nekaj zanimivih novosti, ki so kot do zdaj kakovostne in po dostopni ceni.

Spinera SUP

Popolnoma nova kategorija so Spinera SUP-i, ki nas razveselijo z lepim dizajnom. Spinera SUP-i Let's Paddle 9´10, Let’s Paddle 10`4, Supventure 10‘6 in Subventure 12‘0 so odlične vsestranske deske za stoječe veslanje, ki po vseh karakteristikah dosegajo konkurenčne deske za vsakdanjo uporabo. SUP-a Rental 10'6 in Rental 12'0 sta dodatno okrepljena in namenjena profesionalni uporabi. Vsi so shranjeni v praktičnih torbah z naramnicami za preprost transport.
Za vsakdanjo uporabo:

Vodna tuba Spinera
Med vodnimi tubami za splošno uporabo je Spinera razširila ponudbo eno sedih tub, ki so zelo primerne tudi za otroke. Delta 54 v trikotni obliki in okrogla Classic 54 sta premera 137 cm in obetata veliko zabave in akcije. Obe tubi sta narejeni iz visokokakovostnega PVC-ja, prevlečenega z najlonsko prevleko v moderni in lični izvedbi. Zaradi velikega uspeha in prodaje tub Wild Bob in Wild Wave sta oba dobila dvojnike v novih barvah in živahnem dizajnu. Lanskoletna novost je bil Waterpilot 1, ki je požel lep uspeh, zato so za 2020 naredili še dve različici in sicer Waterpilot 2 za dve osebi in Kato 1, ki je po obliki še bolj podoben čolnu. Oba se lahko uporabljata kot tuba ali čolnič, saj je sedišče poglobljeno. Banana tuba Rocket 3 je prav tako dobila družbo in sicer Rocket 2 in Rocket 4, ki sta narejeni za najvišje zahteve in trajnost. Močno se primite za oblazinjene ročaje in uživajte, tudi če vas raketa občasno izstreli v vodo!
V novem Lounger 3 se udobno počutijo do tri osebe, ne glede na to ali poležavate na njem ali pa ga pripnete za čoln in se zapeljete po vodi. Zanj lahko ločeno kupite sončno streho Bimini, ki nudi dovolj sence za vaše sprostitvene ure.

Vodne obleke Spinera
Vodne obleke Spring Suit so iz 2 mm neoprena z udobnimi Flatlock šivi, ki zagotavljajo prijetno anatomsko prileganje. Obleke za vodo so zračne in na voljo v različnih velikostih za otroke, ženske in moške.

Vodne Tube Spinera Professional
Za profesionalno uporabo:
Nova oblika tube je RaceCar 4-10 HD, ki lahko prevaža veliko ljudi in je izjemno hitro tuba. Narejena je za komercialno uporabo iz izjemno močnega Havy Duty (HD) 1000D PVC materiala za najvišje zahteve. Profesionalna tuba Wing je elegantno zasnovana in z zavihanimi stranicami daje občutek letenja po vodi. Za sezono 2020 so linijo razširili še z Wing 3 in Wing 5, ter zamenjali barve in dizajn. Tudi okrogla tuba Flight 4, ki je narejena za najvišje zahteve, je dobila družbo. Flight 2 je odlična naložba za vodne parke, saj zabava s tubo nudi več in višje. Potreba se je pokazala tudi po tubi Lets Go 3 HD, ki so jo odeli v novo obleko in okrepili materiale, da je dobila oznako HD – Havy Duty.
Novost so čelade za profesionalno uporabo z mehko lupino Softshell Helmet in trdo Hardshell Helmet različnih velikosti.
Vodnim oblekam so osvežili dizajn in plavalni jopiči Rental PRO Vest so zdaj na voljo tudi v dobro vidni rumeni barvi, ter izdelani iz 600D poliestra.

Uživajte v dragocenem času s prijatelji in družino ter občutite svobodo, povišan adrenalin, vznemirljive trenutke, uživajte v zabavi in shranite nepozabne vtise.

Plavalni jopiči Spinera