Dodatki za Šotore

Izbira šotora je zelo pomembna, vendar vam bodo šele razni pripomočki in dodatki za šotore polepšali dopust!

Različni pripomočki in dodatki za šotore pomagajo pri vzdrževanju šotora, postavljanju šotora in dodatnemu udobju na kampiranju. Na voljo so dodatne spalnice, podaljški, nadstreški, mreže proti mrčesu, klini, tepihi in podloge ter izdelki za nego šotora. Naši odlični dobavitelji vedno skrbijo za potrebe in želje na kampiranju, ter omogočijo praktične dodatke za šotore:
- Kampa Dometic
- Bertoni
- Justcamp
- Qeedo

 

Poglej kot Grid List

Izdelki 49-96 od 131

per page
Set Descending Direction
  1. Kampa Dometic
    Tepih Flis Boracay FTC 401
    Akcijska Cena 60,45 € Redna Cena 67,17 €
    Na zalogi

    Dometic flis tepih je oblazinjen, trpežen in po velikosti ustreza bivalnemu delu šotora Boracay FTC 401. Z mehko in trpežno preprogo dodajte toplino in udobje v svoj šotor. Tepih prilagojen vašemu šotoru, je spravljen v torbi za priročno shranjevanje.

    Podrobnosti
  2. Kampa Dometic
    Tepih Easy Tread 300x400
    Akcijska Cena 62,95 € Redna Cena 78,69 €
    Na zalogi

    SKU: 9120000467

    Easy Tread tepih je iz zračnega, toplega in trpežnega materiala. Zaradi gostega tkanja tepiha, žuželke ne morejo skozi. Čiščenje in zlaganje je enostavno. Tepih je idealen tako za predprostore in šotore, kot tudi za postavitev pred avtodom ali kamp prikolico brez predprostora. Uporaba je možna tudi na terasah in balkonih.  Velikost: 300 x 400 cm

    Podrobnosti
  3. Kampa Dometic
    Zaščitna Ograja Fog Siva
    Akcijska Cena 63,95 € Redna Cena 71,06 €
    Na zalogi

    Kampa Dometic zaščitna ograja je odličen dodatek za vsako kampiranje. Barvno se ujema s Kampa šotori in je narejena iz vzdržljivega in kakovostnega materiala. Ograja resnično nudi odlično zavetje in zatočišče. Poleg zaščite pred vetrom bo ograja poskrbela tudi za več zasebnosti. Velikost 500 x 140 cm.

    Podrobnosti
  4. Kampa Dometic
    Podloga za Residence 13,14,15,16,17,18
    Cena od 64,95 €
    Na zalogi

    Zaščitite vaš predprostor Residence s polietelinskim platnom in ga položite na mesto, kjer želite postaviti predprostor. Prilagojen je površini izbrane velikosti predprostora, kar olajša postavljanje. "Footprint" platno je enostavno za čiščenje in je neprecenljiv dodatek za prijetno bivanje v predprostoru.

    Podrobnosti
  5. Kampa Dometic
    Podloga za Rarotonga FTT 401
    Akcijska Cena 64,95 € Redna Cena 72,17 €
    Ni na zalogi

    Zaščitite dno šotora Dometic s polietilenskim platnom in ga položite tja, kamor želite postaviti šotor. Footprint dodatno ščiti šotor in je prilagojen tlorisu izbranega šotora, kar olajša postavljanje. Nepropustna podloga "Footprint" je enostavna za čiščenje in je neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenjske dobe vašega šotora.

    Podrobnosti
  6. Kampa Dometic
    Tepih Flis Hayling 6
    Akcijska Cena 64,95 € Redna Cena 81,25 €
    Na zalogi

    Kampa Dometic flis tepih za bivalni del šotora izboljša udobje bivanja v šotoru. Zaradi mehkih materialov je hoja po njem prijetna in tudi otroci se bodo na njem brezskrbno igrali.

    Podrobnosti
  7. Qeedo
    Podloga za Quick Villa 5 & Quick Motor
    64,95 €
    Na zalogi

    Zaščitite svoj Qeedo Quick Villa 5 PRO šotor s polietelinskim platnom in ga položite na mesto, kjer ga želite postaviti. Podloga za šotor ne zagotavlja le dobro pripravljene in gladke površine, ampak tudi ščiti dno šotora ter spalno podlogom pred ostrimi kamni, dolgimi borovimi iglicami, trni in žuželkami.

    Podrobnosti
  8. Qeedo
    Ključavnica Lock Set za Strešne Šotore
    65,85 €
    Na zalogi

    Qeedo Freedom Lock set 2 varnostnih ključavnic s ključi, za varno pritrditev Qeedo strešnega šotora preprečuje, da bi ga nepooblaščene osebe premikale ali odtujile. Zvezdasti gumbi so zaklenjeni s ključem.

    Podrobnosti
  9. Eurotrail
    Podloga Camptex 250x400 cm
    Akcijska Cena 67,46 € Redna Cena 74,95 €
    Ni na zalogi

    Podloga Camptex 250x400 cm Eurotrail je visoko kakovostna podloga iz Camptex-a (500 g/m2), odporna na različne vremenske vplive ter primerna za uporabo v šotorih, predprostorih, na terasah, balkonih... Zagotavlja dobro izolacijo in zaščito pred trdimi tlemi in je enostavna za čiščenje.

    Podrobnosti
  10. Qeedo
    Podloga za Light Birch 7
    69,95 €
    Ni na zalogi

    Zaščitna podloga za pod šotor - footprint je narejena za treking šotor Qeedo Light Birch 7. Namenjena je dodatni zaščiti šotora pred umazanijo, vlago in poškodbami. Oblikovana po tlorisu notranjega šotora, ima 4000 mm vodnega stolpca in majhno pakiranje.

    Podrobnosti
  11. Qeedo
    Podloga za Quick Villa 5 PRO
    69,95 €
    Ni na zalogi

    Zaščitite svoj Qeedo Quick Villa 5 PRO šotor s polietelinskim platnom in ga položite na mesto, kjer ga želite postaviti. Podloga za šotor ne zagotavlja le dobro pripravljene in gladke površine, ampak tudi ščiti dno šotora ter spalno podlogom pred ostrimi kamni, dolgimi borovimi iglicami, trni in žuželkami.

    Podrobnosti
  12. Qeedo
    Ponjava Smart Tarp 3 x 4
    69,95 €
    Na zalogi

    Qeedo zaščitna ponjava Smart Tarp 300 x 400cm je vsestranska in uporabna na več načinov. Narejena je iz močnega vodoodpornega poliestra s 3000 mm vodnega stolpca in prilagodljiva glede na vaše želje in potrebe. Ponjava nudi dodatno zavetje, zaščito ali podaljša bivalni prostor vašemu šotoru. Je lahka, majhna in enostavna za transport s cevasto torbico za priročno shranjevanje. Ponjava je vsestranski pripomoček za kampiranje.

    Podrobnosti
  13. Kampa Dometic
    Tepih Easy Tread 250x600
    Akcijska Cena 69,95 € Redna Cena 79,94 €
    Na zalogi

    SKU: 9120000463

    Easy Tread tepih je iz zračnega, toplega in trpežnega materiala. Zaradi gostega tkanja tepiha, žuželke ne morejo skozi. Čiščenje in zlaganje je enostavno. Tepih je idealen tako za predprostore in šotore, kot tudi za postavitev pred avtodom ali kamp prikolico brez predprostora. Uporaba je možna tudi na terasah in balkonih.  Velikost: 250 x 600 cm

    Podrobnosti
  14. Kampa Dometic
    Tepih Easy Tread 300x500
    Akcijska Cena 69,95 € Redna Cena 94,31 €
    Na zalogi

    SKU: 9120000468

    Easy Tread tepih je iz zračnega, toplega in trpežnega materiala. Zaradi gostega tkanja tepiha, žuželke ne morejo skozi. Čiščenje in zlaganje je enostavno. Tepih je idealen tako za predprostore in šotore, kot tudi za postavitev pred avtodom ali kamp prikolico brez predprostora. Uporaba je možna tudi na terasah in balkonih.  Velikost: 300 x 500 cm

    Podrobnosti
  15. Kampa Dometic
    Tepih Flis Ascension FTX 401
    Akcijska Cena 74,95 € Redna Cena 97,17 €
    Ni na zalogi

    Dometic flis tepih je oblazinjen, trpežen in po velikosti ustreza bivalnemu delu šotora Ascension FTX 401. Z mehko in trpežno preprogo dodajte toplino in udobje v svoj šotor. Tepih prilagojen vašemu šotoru, je spravljen v torbi za priročno shranjevanje.

    Podrobnosti
  16. Kampa Dometic
    Podloga za Hayling 4 in Touring
    Akcijska Cena 74,95 € Redna Cena 83,28 €
    Ni na zalogi

    Zaščitite vaš šotor ali predprostor s polietelinskim platnom, ki ga položite na prostor, kjer ga želite postaviti. Ne samo, da platno nudi dodatno zaščito šotoru, ker je prilagojeno površini šotora, olajša postavljanje. "Footprint" platno je enostavno za čiščenje in je neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenjske dobe vašega šotora. 

    Podrobnosti
  17. Kampa Dometic
    Tepih Flis Rarotonga FTT 401
    Akcijska Cena 75,45 € Redna Cena 83,83 €
    Ni na zalogi

    Dometic flis tepih je oblazinjen, trpežen in po velikosti ustreza bivalnemu delu šotora Rarotonga FTT 401. Z mehko in trpežno preprogo dodajte toplino in udobje v svoj šotor. Tepih prilagojen vašemu šotoru, je spravljen v torbi za priročno shranjevanje.

    Podrobnosti
  18. Eurotrail
    Podloga Camptex 300x400 cm
    Akcijska Cena 76,46 € Redna Cena 84,95 €
    Ni na zalogi

    Podloga Camptex 300x400 cm Eurotrail je visoko kakovostna podloga iz Camptex-a (500 g/m2), ki je odporna na različne vremenske vplive ter primerna za uporabo v šotorih, predprostorih, na terasah, balkonih... Zagotavlja dobro izolacijo in zaščito pred trdimi tlemi in je enostavna za čiščenje.

    Podrobnosti
  19. Eurotrail
    Podloga Camptex 250x500 cm
    Akcijska Cena 76,65 € Redna Cena 82,95 €
    Ni na zalogi

    Podloga Camptex 250x500 cm Eurotrail je visoko kakovostna podloga iz Camptex-a (500 g/m2), odporna na različne vremenske vplive ter primerna za uporabo v šotorih, predprostorih, na terasah, balkonih... Zagotavlja dobro izolacijo in zaščito pred trdimi tlemi in je enostavna za čiščenje.

    Podrobnosti
  20. Kampa Dometic
    Podloga za Hayling 6
    Akcijska Cena 76,95 € Redna Cena 105,50 €
    Ni na zalogi

    Zaščitite vaš šotor s polietelinskim platnom, ki ga položite na prostor, kjer ga želite postaviti. Ne samo, da platno nudi dodatno zaščito šotoru, ker je prilagojeno površini šotora, olajša postavljanje. "Footprint" platno je enostavno za čiščenje in je neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenjske dobe vašega šotora. 

    Podrobnosti
  21. Kampa Dometic
    Tepih Easy Tread 400x400
    Akcijska Cena 78,95 € Redna Cena 98,06 €
    Na zalogi

    SKU: 9120000470

    Easy Tread tepih je iz zračnega, toplega in trpežnega materiala. Zaradi gostega tkanja tepiha, žuželke ne morejo skozi. Čiščenje in zlaganje je enostavno. Tepih je idealen tako za predprostore in šotore, kot tudi za postavitev pred avtodom ali kamp prikolico brez predprostora. Uporaba je možna tudi na terasah in balkonih.  Velikost: 400 x 400 cm

    Podrobnosti
  22. Qeedo
    Tepih Flis Comfort Carpet 2x2 m
    79,95 €
    Ni na zalogi

    Qeedo Comfort Carpet preproga naredi potovanje z vašim šotorom še prijetnejše! Ne samo, da zagotavlja mehko površino, Comfort Carpet tudi ščiti tla šotora in vašo opremo za kampiranje. Zaradi mehkega flisa nudi preprosto še več udobja! Ima praktično odlagališče za čevlje, pralna je v pralnem stroju in je na voljo v treh različnih velikostih.

    Podrobnosti
  23. Qeedo
    Podloga Freedom 3D Mesh Compact
    79,95 €
    Ni na zalogi

    Podloga pod vzmetnico je namenjena strešnemu šotoru Qeedo Freedom Compact. Proti kondenzacijska podloga omogoči, da vzmetnica v strešnem šotoru ostane suha. 10 mm debela podloga iz polipropilenske tkanine ima izjemno visoko površinsko nosilnost. 3D mrežasta podloga z obrobljenim robom poveča udobje v strešnem šotoru in se preprosto namesti pod vzmetnico.

    Podrobnosti
  24. Kampa Dometic
    Tepih Flis Watergate 8
    Akcijska Cena 79,95 € Redna Cena 88,83 €
    Na zalogi

    Kampa Dometic flis tepih za bivalni del šotora izboljša udobje bivanja v šotoru. Zaradi mehkih materialov je hoja po njem prijetna in tudi otroci se bodo na njem brezskrbno igrali.

    Podrobnosti
  25. Kampa Dometic
    Podloga za Watergate 8
    Akcijska Cena 79,95 € Redna Cena 88,83 €
    Na zalogi

    Zaščitite vaš šotor s polietelinskim platnom, ki ga položite na prostor, kjer ga želite postaviti. Ne samo, da platno nudi dodatno zaščito šotoru, ker je prilagojeno površini šotora, olajša postavljanje. "Footprint" platno je enostavno za čiščenje in je neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenjske dobe vašega šotora. 

    Podrobnosti
  26. Kampa Dometic
    Tepih Continental 250x300
    Akcijska Cena 81,45 € Redna Cena 101,81 €
    Na zalogi

    SKU: 9120000447

    Continental tepih v velikosti 250 x 300cm iz zračnega, toplega in trpežnega materiala. Zaradi gostega tkanja tepiha, žuželke ne morejo skozi. Nedrseča površina.

    Podrobnosti
  27. Kampa Dometic
    Tepih Flis Hayling 6
    Akcijska Cena 84,95 € Redna Cena 94,39 €
    Rok dobave 3 do 21 dni

    Kampa Dometic flis tepih za bivalni del šotora izboljša udobje bivanja v šotoru. Zaradi mehkih materialov je hoja po njem prijetna in tudi otroci se bodo na njem brezskrbno igrali.

    Podrobnosti
  28. Qeedo
    Spalnica Free Cabin
    84,95 €
    Na zalogi

    Prostostoječo spalnico je mogoče uporabljati v vseh dovolj velikih šotorih. Hitro ustvari ločen prostor v vašem šotoru ali predprostoru. Spalna kabina je popolnoma samozadostna in je ni treba pritrjevati na šotor, zato jo je mogoče postaviti kamor koli želite.

    Podrobnosti
  29. Kampa Dometic
    Podloga za Ascension FTX 401
    Akcijska Cena 85,45 € Redna Cena 94,94 €
    Ni na zalogi

    Zaščitite dno šotora Dometic s polietilenskim platnom in ga položite tja, kamor želite postaviti šotor. Footprint dodatno ščiti šotor in je prilagojen tlorisu izbranega šotora, kar olajša postavljanje. Nepropustna podloga "Footprint" je enostavna za čiščenje in je neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenjske dobe vašega šotora.

    Podrobnosti
  30. Kampa Dometic
    Podloga za Rarotonga FTT 601
    Akcijska Cena 91,45 € Redna Cena 101,61 €
    Ni na zalogi

    Zaščitite dno šotora Dometic s polietilenskim platnom in ga položite tja, kamor želite postaviti šotor. Footprint dodatno ščiti šotor in je prilagojen tlorisu izbranega šotora, kar olajša postavljanje. Nepropustna podloga "Footprint" je enostavna za čiščenje in je neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenjske dobe vašega šotora.

    Podrobnosti
  31. Kampa Dometic
    Tepih Easy Tread 300x600
    Akcijska Cena 92,95 € Redna Cena 116,19 €
    Na zalogi

    SKU: 9120000469

    Easy Tread tepih je iz zračnega, toplega in trpežnega materiala. Zaradi gostega tkanja tepiha, žuželke ne morejo skozi. Čiščenje in zlaganje je enostavno. Tepih je idealen tako za predprostore in šotore, kot tudi za postavitev pred avtodom ali kamp prikolico brez predprostora. Uporaba je možna tudi na terasah in balkonih.  Velikost: 300 x 600 cm

    Podrobnosti
  32. Eurotrail
    Podloga Camptex 300x500 cm
    Akcijska Cena 98,96 € Redna Cena 109,95 €
    Ni na zalogi

    Podloga Camptex 300x500 cm Eurotrail je visoko kakovostna podloga iz Camptex-a (500 g/m2), ki je odporna na različne vremenske vplive ter primerna za uporabo v šotorih, predprostorih, na terasah, balkonih... Zagotavlja dobro izolacijo in zaščito pred trdimi tlemi in je enostavna za čiščenje.

    Podrobnosti
  33. Qeedo
    Tepih Flis Comfort Carpet 2,5x2,5 m
    99,95 €
    Ni na zalogi

    Qeedo Comfort Carpet preproga naredi potovanje z vašim šotorom še prijetnejše! Ne samo, da zagotavlja mehko površino, Comfort Carpet tudi ščiti tla šotora in vašo opremo za kampiranje. Zaradi mehkega flisa nudi preprosto še več udobja! Ima praktično odlagališče za čevlje, pralna je v pralnem stroju in je na voljo v treh različnih velikostih.

    Podrobnosti
  34. Kampa Dometic
    Spalnica Tailgater
    Akcijska Cena 99,95 € Redna Cena 112,44 €
    Na zalogi

    Spalnica za Tailgater predprostor Driveaway je pritrjena v nekaj minutah in vam omogoči zasebni prostor za spanje v predprostoru. V spalnici lahko spita dve osebi, kar pomeni da je dovolj prostora za dvojno blazino ali dve blazini. 

    Podrobnosti
  35. Kampa Dometic
    Spalnica Tailgater AIR
    Akcijska Cena 99,95 € Redna Cena 112,44 €
    Na zalogi

    Spalnica za Tailgater AIR predprostor Driveaway je pritrjena v nekaj minutah in vam omogoči zasebni prostor za spanje v predprostoru. V spalnici lahko spita dve osebi, kar pomeni da je dovolj prostora za dvojno blazino ali dve blazini. 

    Podrobnosti
  36. Kampa Dometic
    Tepih Flis Rarotonga FTT 601
    Akcijska Cena 99,95 € Redna Cena 111,06 €
    Ni na zalogi

    Dometic flis tepih je oblazinjen, trpežen in po velikosti ustreza bivalnemu delu šotora Rarotonga FTT 601. Z mehko in trpežno preprogo dodajte toplino in udobje v svoj šotor. Tepih prilagojen vašemu šotoru, je spravljen v torbi za priročno shranjevanje.

    Podrobnosti
  37. Kampa Dometic
    Tepih Easy Tread 400x600
    Akcijska Cena 99,95 € Redna Cena 138,06 €
    Na zalogi

    SKU: 9120000471

    Easy Tread tepih je iz zračnega, toplega in trpežnega materiala. Zaradi gostega tkanja tepiha, žuželke ne morejo skozi. Čiščenje in zlaganje je enostavno. Tepih je idealen tako za predprostore in šotore, kot tudi za postavitev pred avtodom ali kamp prikolico brez predprostora. Uporaba je možna tudi na terasah in balkonih.  Velikost: 400 x 600 cm

    Podrobnosti
  38. Qeedo
    Podloga Freedom 3D Mesh M (Slim/Light)
    100,85 €
    Ni na zalogi

    Podloga pod vzmetnico je namenjena strešnima šotoroma Qeedo Freedom Slim/Light. Proti kondenzacijska podloga omogoči, da vzmetnica v strešnem šotoru ostane suha. 10 mm debela podloga iz polipropilenske tkanine ima izjemno visoko površinsko nosilnost. 3D mrežasta podloga z obrobljenim robom poveča udobje v strešnem šotoru in se preprosto namesti pod vzmetnico.

    Podrobnosti
  39. Kampa Dometic
    Tepih Continental 250x400
    Akcijska Cena 104,95 € Redna Cena 116,61 €
    Na zalogi

    SKU: 9120000449

    Continental tepih v velikosti 250x400cm iz zračnega, toplega in trpežnega materiala. Zaradi gostega tkanja tepiha, žuželke ne morejo skozi. Nedrseča površina.

    Podrobnosti
  40. Qeedo
    Podloga Freedom 3D Mesh L (Fast)
    110,85 €
    Na zalogi

    Podloga pod vzmetnico je namenjena strešnemu šotoru Qeedo Freedom FAST. Proti kondenzacijska podloga omogoči, da vzmetnica v strešnem šotoru ostane suha. 10 mm debela podloga iz polipropilenske tkanine ima izjemno visoko površinsko nosilnost. 3D mrežasta podloga z obrobljenim robom poveča udobje v strešnem šotoru in se preprosto namesti pod vzmetnico.

    Podrobnosti
  41. Kampa Dometic
    Tepih Flis Ascension FTX 601
    Akcijska Cena 113,95 € Redna Cena 126,61 €
    Ni na zalogi

    Dometic flis tepih je oblazinjen, trpežen in po velikosti ustreza bivalnemu delu šotora Ascension FTX 601. Z mehko in trpežno preprogo dodajte toplino in udobje v svoj šotor. Tepih prilagojen vašemu šotoru, je spravljen v torbi za priročno shranjevanje.

    Podrobnosti
  42. Kampa
    Oxwich 5 AIR Podaljšek
    Akcijska Cena 115,43 € Redna Cena 384,75 €
    Na zalogi

    Oxwich 5 AIR podaljšek služi kot zaščita dela tende pred vetrom in dežjem. Toplo priporočamo vsem, ki se odpravljate na dopust kjer je možnost močnejših vetrov in pa seveda vsem tistim, ki boste šli na kampiranje v kraje kjer je povečana verjetnost dežja.

    Podrobnosti
  43. Kampa Dometic
    Podloga za Croyde 6
    Akcijska Cena 119,95 € Redna Cena 133,28 €
    Ni na zalogi

    SKU: 9120000223

    Zaščitite vaš šotor s polietelinskim platnom, ki ga položite na prostor, kjer ga želite postaviti. Ne samo, da platno nudi dodatno zaščito šotoru, ker je prilagojeno površini šotora, olajša postavljanje. "Footprint" platno je enostavno za čiščenje in je neprecenljiv dodatek za podaljšanje življenjske dobe vašega šotora. 

    Podrobnosti
  44. Qeedo
    Tepih Flis Comfort Carpet 3,1 x 3,1 m
    129,95 €
    Ni na zalogi

    Qeedo Comfort Carpet preproga naredi potovanje z vašim šotorom še prijetnejše! Ne samo, da zagotavlja mehko površino, Comfort Carpet tudi ščiti tla šotora in vašo opremo za kampiranje. Zaradi mehkega flisa nudi preprosto še več udobja! Ima praktično odlagališče za čevlje, pralna je v pralnem stroju in je na voljo v treh različnih velikostih.

    Podrobnosti
  45. Qeedo
    Dvigalo za Strešni Šotor Geiger Boxlift
    129,95 €
    Na zalogi

    Geiger Boxlift dvigalo zagotavlja varno shranjevanje vašega strešnega šotora ali strešnega kovčka. Dobro zasnovano dvigalo omogoči enostavno nameščanje in upravljanje. Montiramo ga na strop garaže ali nadstreška. Primerno je za dvigovanje strešnih šotorov, strešnih kovčkov in različnih rekvizitov za vodne športe. Primerno za dvigovanje do višine 180 cm.

    Podrobnosti
  46. Kampa Dometic
    Tepih Continental 250x500
    Akcijska Cena 129,95 € Redna Cena 162,44 €
    Na zalogi

    SKU: 9120000451

    Continental tepih v velikosti 250x500cm iz zračnega, toplega in trpežnega materiala. Zaradi gostega tkanja tepiha, žuželke ne morejo skozi. Nedrseča površina.

    Podrobnosti
  47. Qeedo
    Spalnica Freedom Termo Compact
    139,95 €
    Ni na zalogi

    Termični notranji šotor za strešni šotor Qeedo Freedom Compact ustvari prijetne temperature v šotoru tudi jeseni in pozimi. Zračna tkanina iz sintetičnih vlaken je polnjena z bombažno izolacijsko plastjo. Nudi več udobja, toplotne izolacije in uravnava kondenz v strešnem šotoru.

    Podrobnosti
  48. Qeedo
    Spalnica Freedom Termo Light M
    139,95 €
    Na zalogi

    Termični notranji šotor za strešni šotor Qeedo Freedom Light M ustvari prijetne temperature v šotoru tudi jeseni in pozimi. Zračna tkanina iz sintetičnih vlaken je polnjena z bombažno izolacijsko plastjo. Nudi več udobja, toplotne izolacije in uravnava kondenz v strešnem šotoru.

    Podrobnosti
Poglej kot Grid List

Izdelki 49-96 od 131

per page
Set Descending Direction