Šotor Croyde 6 AIR TC

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Šotor Croyde 6 AIR TC
SKU
9120001250
Rok dobave 3 do 21 dni
Kratek opis

Kampa Dometic Croyde 6 AIR TC nudi prostor za vso družino. Trpežen polibombažen material Weathershield ™ TC zmanjšuje kondenzacijo in uravnava temperaturo, kar omogoča udobno bivanje v vročih poletnih dneh.

Akcijska Cena 1.744,95 € Redna Cena 2.043,69 €

Kampa Dometic Napihljiv Šotor Croyde 6 AIR TC 

Kampa Dometic Croyde 6 AIR TC je velik šotor in nudi prostor za vso družino. Prostoren dnevni prostor ima velika okna, sprednja in stranska vhoda z mrežami proti mrčesu ter veliko notranjo spalnico zadaj, ki jo lahko razdelimo na tri dele. Integriran pokrit stranski vhod ima zaščitno streho, kar omogoča varen dostop in zračenje v primeru dežja. Močan polibombažni material Weathershield ™ TC zmanjšuje kondenzacijo in uravnava temperaturo v šotoru, kar omogoča udobno bivanje v vročih poletnih dneh. Kristalno čista okna z zavesami, prostorna zatemnjena spalnica in udoben dnevni prostor, povečajo udobje vašega bivanja in pripomorejo, da kar najbolje izkoristite dopust.
Mreže proti mrčesu z zadrgo so nameščene na levem stranskem vhodu in sprednjimi vhodnimi vrati, kar nudi udobje v vročem vremenu.
Stranski vhod z nadstreškom za mokro vreme omogoča zaščiten dostop do šotora in prepreči padanje dežja v šotor, ko odprete vrata.
Več namenska sprednja vrata so prilagodljiva saj jih preprosto popolnoma zaprete z zadrgo ali v 3 korakih popolnoma odprete.
Več točkovno napihovanje AirPoles zračnih tub omogoča prilagodljivo trdoto posameznih tub in najpreprostejšo postavitev ter pospravljanje.
Vhodna odprtina za električne kable z zapiranjem na zadrgo.
Visoko kakovostni polibombažni material Weathershield ™ TC omogoča, da šotor diha, zmanjšuje kondenzacijo in pomaga uravnavati notranjo temperaturo v vročih dneh.
SabreLink ™ Ready je prednastavljen za pritrditev luči v dnevnem prostoru na 3 tubah. SabreLink ™ luči imajo daljinski upravljač za vklop/izklop in prilagajanje svetlosti.

 

Lastnosti:
Model: Croyde 6 AIR TC
Napihljiv šotor
Kristalno čista okna
Mesh mreža na vseh vratih
Vhod z vremenskim nadstreškom
Več stopenjsko nastavljiva sprednja vrata
Všito dno
Več točkovno napihovanje
Odprtina za električni kabel
Pred priprava za SabreLink ™ luči
Material: Weathershield ™ TC
Dolžina: 740 cm
Širina: 410 cm
Višina: 210 cm/180 cm
Teža: 37,23 kg
Velikost pakiranja: 82 x 56 x 50 cm

Navodila:

https://www.kampaoutdoors.com/assets/50/23/kampabreanaircroydeairhaylingair_opm_4445103240_emea16_2021-10-01_85023.pdf

Dodatna oprema za doplačilo:
9120001264 Preproga za šotor Croyde 6
CF3059 (9120000223) Croyde 6 Šotor in nadstrešek
SabreLink ™ LED Luči

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun