RIBOLOV

Poglej kot Grid List

29 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Aqua Marina
  SUP Drift 10'10" ribiški s hladilnikom
  649,00 €

  Aqua Marina Drift SUP je namenjen predvsem ribičem in je zelo stabilen, saj ima ob straneh dve dodatni zračni komori. Posebnost je hladilnik z mehkim sedežem in visokim naslonjalom. Ima dve integrirani držali za ribiške palice in protidrsno zgornjo površino.

  Podrobnosti
 2. Aquaglide
  Kajak Blackfoot HB Angler SL ribiški
  1.069,95 €

  Če iščete kajak za ribolov, potem je Blackfoot ™ HB optimalen izbor za vas. Ima dodatno širino za boljšo stabilnost,  dolgo vodno linijo, ki omogoča premagovati večje razdalje brez posebnega truda. V kokpitu ima integriran suh prostor SplashGuard. Nastavljive opore za noge,  okoli čolna ima nameščene čvrsto oblikovane ročaje, robusten CoreTM sedež.....

  Podrobnosti
 3. Aquaglide
  SUP Blackfoot Angler 11'0"
  1.249,00 €

  Sup Blackfoot Angler 11'0" je imenovan po legendarni reki Blackfoot v Montani in je posebna napihljiva sup deska namenjena predvsem ribolovu. Brez težav boste priveslali do vašega skrivnega mesta na reki ali jezeru. 

  Podrobnosti
 4. Aquaglide
  Kajak Blackfoot HB Angler XL ribiški
  1.249,95 €

  Če iščete kajak za ribolov, potem je Blackfoot ™ HB optimalen izbor za vas. Primeren je za dve osebi ali eno, ki bo imela veliko dodatnega prostora.  Dodatna širina nudi boljšo stabilnost, ima dolgo vodno linijo, ki omogoča premagovati večje razdalje brez posebnega truda. V kokpitu ima integriran suh prostor SplashGuard. Nastavljive opore za noge, hladilno torbo Blackfoot ...

  Podrobnosti
 5. Aquaglide
  SUP Blackfoot Angler Tandem 14'0"
  1.699,95 €

  Sup Blackfoot Angler 14'0" Tandem je imenovan po legendarni reki Blackfoot v Montani in je nadstandardna napihljiva sup deska namenjena predvsem ribolovu ali družinskemu potepanju. Na nosilce, obročke in elastike lahko pritrdite 2 hladilnika, 2 stola in vse ostale stvari za vaš izlet. Sup tandem deska ima vgrajene 3 nosilce za pritrditev jadra in sup se spremeni v jadralno desko. Brez težav boste priveslali ali prijadrali do vašega skrivnega mesta na reki ali jezeru.

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

29 izdelkov

per page
Set Descending Direction