Predprostor Leggera AIR 220 S

free shipping

same day dispatch

Kampa Dometic
Predprostor Leggera AIR 220 S
SKU
9120001133
Na zalogi
Kratek opis

Vsestranski predprostor Leggera AIR 220 S se prilega tako počitniškim prikolicam kot avtodomom s keder priključkom. Zahvaljujoč patentiranemu sistemu Multi-Height je predprostor nastavljiv na različne višine. Zelo lahek in trpežen material Weathershield ™ 150D in enotočkovni sistem napihovanja AirFrame Single Point omogočata, da je Leggera AIR najhitrejše postavljen in pospravljen predprostor ter zato primeren tudi za krajše oddihe.

Akcijska Cena 559,95 € Redna Cena 643,69 €

Kampa Dometic Leggera AIR 220 S Predprostor za Prikolice in Avtodome

Kampa Dometic Leggera AIR 220 S predprostor za počitniške prikolice in avtodome je namenjen vsem, ki želijo hitro in lahkotno postavitev. Opremljen je z lahkim materialom WeatherShield ™ 150D in ima globino 2,4 m. Na stranskih vratih ima nameščene mreže proti mrčesu, sprednja stena se popolnoma odpre na sistem Roll-up in na oknih so nameščena senčila. Zahvaljujoč patentiranemu sistemu Multi-Height je predprostor nastavljiv na različne višine. Regulira se preprosto z zadrgo na stranski plošči. Napihovanje je eno točkovno Single Point, veliko prezračevanja s Apex Ventilation sistemom in nadstrešek - canopy ( z dokupom) zagotavljajo, da je Leggera AIR idealen za izletnike, ki iščejo kakovosten enostaven in lahek predprostor.


WEATHERSHIELD ™ 150D - Izredno lahek in enostaven za uporabo, ker se hitro namestiti in pospravi. Zelo trpežen, lahek in odporen na vremenske vplive
ZANESLJIVA AIR FRAME ™ TEHNOLOGIJA - Dometic AIR tube so dobro zaščitene in jih ni treba vzdrževati. Napihljiv okvir AIR je veliko bolj trpežen kot običajne palice. AIR okvir je primeren vse podnebne razmere, kot tudi za ekstremne temperaturne spremembe.
SINGLE POINT INFLATION - Naši predprostori se napihnejo preko enega samega ventila, od koder se napolni celotna nadstrešnica vključno z vsemi podpornimi zračnimi palicami - AirPoles. Ima tudi ventil za hitro odzračevanje.
MULTI HEIGHT SYSTEM - Omogča natačno prilagoditev predšotora glede na višino vozila in omogoči vgradnjo na več tipov vozil
DUAL KEDER - Vgrajen v vse nove napihljive predprostore Dometic. Standardna namestitev debelina kedra 5 mm in 7 mm
APEX VENTILACIJA - Poseben sistem zračenja (APEX) preprečuje kondenzacijo in poveča kroženje zraka
LIMPET ™ FIX READY - Genialen način pritrditve zadnje stene predprostora na prikolico. Vakumsk prisesek daste preprosto skozi luknjo na zadnjem delu tende in ga pritrdite na gladko površino prikolice. Pozor - na nalepke ne primejo. V paketu jih je osmem.

Navodila za postavitev:

https://www.dometic.com/assets/23/20/dometicrallyclubgrandeaceleggeraair_iom_4445103255_emea16_2021-05-20_82320.pdf

Tehnični podatki Leggera AIR 220 S:
Primeren za prikolice in avtodome
Višina S: 235 - 265 cm (prikolice in avtodomi)
Širina: 220 cm
Globina: 240 cm
Najvišja točka spredaj: 210 cm
Teža: 10,50 kg
Velikost pakiranja: 82 x 31 x 31 cm

Dodatki za doplačilo:
AA0020 Tenda Canopy
111772 Continental preproga
AA4023 Talno platno Footprint
Sistem Limpe ™ Fix System Ready - vakumski priseski

Vsebina:
1x predprostor
1x 2.2L zračna tlačilka
1x paket klinov
1x priročnik za uporabo
1x torba

Več informacij
Proizvajalec Kampa Dometic
Napišite Svoje Mnenje
Samo prijavljeni uporabniki lahko pišejo komentarje. Prosimo, prijavite se ali ustvarite račun