Kajaki POINT 65°N

Kajaki POINT 65°N so sestavljivi, modularni in trdi enodelni kajaki dizajnirani na Švedskem. Ponudba kajakov zajema Sit On Top kajake in Sit In kajake. Prednost sestavljivih, modularnih kajakov je v tem, da jih lahko pospravimo v prtljažnik avtomobila in se tako izognemo vožnji kajaka na strehi, pa tudi, ko kajak ne bo v uporabi bo v shrambi zasedel manj prostora.

Poglej kot Grid List

12 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Point 65
  Kajak Gemini GT Solo
  Akcijska Cena 869,00 € Redna Cena 915,00 €

  Gemini GT solo, tandemski, trojni ali več hibridni kajak bo dal odgovore na stare dileme o visoki zmogljivosti prenosa, robustni plovbi in naredil konec borbi proti stalnemu pomanjkanju prostora za shranjevanje in olajšal problem s prevozom.
  Zabaven, vsestranski, visoko zmogljiv rekreativni kajak je zaradi svoje modularnosti izjemno enostaven za prevoz, skladiščenje in izvlek. Revolucionarna Solo-Tandem (in več) kombinacija je rešitev, ki ste jo čakali.

  Podrobnosti
 2. Point 65
  Kajak Tequila! GTX Solo
  889,00 €

  Kajak Point 65°N Tequila! GTX Solo je izredno vodljiv in hiter sestavljiv kajak. Njegova največja prednost je, da je sestavljiv in ga ni potrebno voziti na strehi ampak ga lahko prevažamo v skorajda vsakem prtljažniku avtomobila. Kajak je sestavljen iz dveh delov katerih dolžina je 166 cm spredni in 169 cm zadnji del. Tequila! GTX Solo kajak ponuja nov nivo inovacij in revolucionarno zasnovo kajaka.

  Podrobnosti
 3. Point 65
  Kajak XO11 GTE s Kobilico in Krmilom
  989,00 €

  Kajak XO11 GTE Point 65 je kajak, ki se postavlja ob bok daljšim in veliko bolj znanim tekmecem.
  XO11 GTE s krmilom in kobilico je dnevni turni kajak z zmogljivostmi, ki presegajo znatno daljše kajake. Z dolžino 3,35 m, je kompakten visoko zmogljiv kajak za enodnevni izlet z dovolj prostora za daljša potovanja. Raztegljivo krmilo, udobna nastavljiva mesta za stopala v kombinaciji s pedali zaključujejo opremo kajaka. GTE sedež z napihljivimi zračnimi blazinami je tako udoben, da ne boste nikoli želeli izstopiti iz kajaka.

  Podrobnosti
 4. Point 65
  Kajak Martini GTX Solo
  999,00 €

  Kajak Martini GTX Solo se ponaša z izjemnimi lastnostmi stabilnosti, usmerjanja in je kajak namenjen izredno široki uporabi voda. Primeren je tako za začetnike kot eksperte v kajakaštvu. Največja prednost kajaka je v tem, da ga lahko pospravimo v prtljažnik avtomobila in imamo kljub temu pravi trdi kajak z odličnimi lastnostmi na vodi.

  Podrobnosti
 5. Point 65
  Kajak XO13 GTE s Kobilico in Krmilom
  1.199,00 €

  XO13 GTE s krmilom in kobilico je dnevni turni kajak z zmogljivostmi, ki presegajo znatno daljše kajake. Z dolžino 3,35 m, je kompakten visoko zmogljiv kajak za enodnevni izlet z dovolj prostora za daljša potovanja. Raztegljivo krmilo, udobna nastavljiva mesta za stopala v kombinaciji s pedali zaključujejo opremo kajaka. GTE sedež z napihljivimi zračnimi blazinami je tako udoben, da ne boste nikoli želeli izstopiti iz kajaka.
  Kajak XO13 GTE Point 65 je kajak, ki se postavlja ob bok daljšim, veliko bolj znanim tekmecem.

  Podrobnosti
 6. Point 65
  Kajak Mercury Solo
  1.289,00 €

  Izredno ploven, okreten in hiter kajak namenjen vsem, ki želite doživljati maksimalno veslaško izkušnjo na reki, jezeru ali morju. Kajak Mercury GTX lahko prevažamo v avtomobilu in ga sestavimo, ko dosežemo cilj. Sprednja in zadnja loputa prtljažnih komor omogočata varno shranjevanje opreme pred vodo.

  Podrobnosti
 7. Point 65
  Kajak Gemini GT Tandem
  Akcijska Cena 1.369,00 € Redna Cena 1.441,00 €

  Gemini GT solo, tandem, trojni ali več. Hibridni kajak bo dal odgovore na stare dileme o visoki zmogljivosti prenosa, robustni plovbi in naredil konec borbi proti stalnemu pomanjkanju prostora za shranjevanje in olajšal problem s prevozom.
  Zabaven, vsestranski, visoko zmogljiv rekreativni kajak je zaradi svoje modularnosti izjemno enostaven za prevoz, skladiščenje in izvlek. Revolucionarna Solo-Tandem in več kombinacija je rešitev, ki ste jo čakali.

  Podrobnosti
 8. Point 65
  Kajak Tequila! GTX Tandem
  1.479,00 €

  Kajak Point 65°N Tequila! GTX Tandem je izredno vodljiv in hitro sestavljiv kajak. Njegova največja prednost je, da je sestavljiv in ga ni potrebno voziti na strehi ampak ga lahko prevažamo v skorajda vsakem prtljažniku avtomobila. Kajak je sestavljen iz treh delov katerih dolžina je 166 cm spredni, 163 cm srednji in 169 cm zadnji del. Tequila! GTX tandem kajak ponuja nov nivo inovacij in revolucionarno zasnovo kajaka.

  Podrobnosti
 9. Point 65
  Kajak Martini GTX Tandem
  1.599,00 €

  Bi želeli imeti kajak za 3 osebe, da boste s seboj lahko vzeli še otroka? Enostavno! Kajaku dokupite še en srednji del in kajak se spremeni iz dvoseda, v trosed. Kajak Martini GTX Tandem se ponaša z izjemnimi lastnostmi stabilnosti, usmerjanja in je kajak namenjen izredno široki uporabi voda. Primeren je tako za začetnike kot eksperte v kajakaštvu. Največja prednost kajaka je v tem, da ga lahko pospravimo v prtljažnik avtomobila in imamo kljub temu pravi trdi kajak z odličnimi lastnostmi na vodi.

  Podrobnosti
 10. Point 65
  Kajak SeaCruiser s Kobilico in Krmilom
  1.699,00 €

  SeaCruiser kajak je oblikoval švedski oblikovalec Johan Wirsén. To je odličen avanturski kajak, ki ponuja zanesljive zmogljivosti križarjenja in veslači se takoj ob vstopu počutijo udobno v njegovi stabilnosti. Kajak srednjega razreda je čudovitega izgleda, kakovosten, z odličnimi zaključki in ima dovolj opreme za obsežne ekspedicije. Standardni SeaCruiser je opremljen z inovativnim sistemom Symmetry Skeg. Ima napihljiv sedež AIR, ki omogoča maksimalno udobje. Trda troslojna polietilenska konstrukcija (PE) je zelo lahka vendar izjemno močna, trdna in odporna proti udarcem.

  Podrobnosti
 11. Point 65
  Kajak Whisky 16 Rocker
  1.699,00 €

  Kajak Whisky 16 Rocker - BY NIGEL FOSTER, FOR NIGEL FOSTER - je najbolj zabaven čoln iz 3-slojnega ultra robustnega polietilena. Oblikoval ga je Nigel Foster, za ultra natančno vodenje in okretnost. Kljub temu se popoln začetnik v kajaku počuti kot Nigel Foster v kokpitu Whisky 16 Rocker kajaka. Na mirnih vodaj je čoln udoben, stabilen, in enostavno vodljiv – idealen čoln za razvijanje spretnosti.

  Dolžina 488cm / 16´, Širina 56cm / 22”, Teža 25kg / 55lbs, Nosilnost 155kg / 342bs

  Podrobnosti
 12. Point 65
  Kajak Whisky 16 Rocker Kobilica in Krmilo
  1.799,00 €

  Kajak Whisky 16 Rocker - BY NIGEL FOSTER, FOR NIGEL FOSTER - je najbolj zabaven čoln iz 3-slojnega ultra robustnega polietilena. Oblikoval ga je Nigel Foster, za ultra natančno vodenje in okretnost. Kljub temu se popoln začetnik v kajaku počuti kot Nigel Foster v kokpitu Whisky 16 Rocker kajaka. Na mirnih vodaj je čoln udoben, stabilen, in enostavno voden – idealen čoln za razvijanje spretnosti. Kajak ima vgrajeno kobilico in dodano krmilo.

  Dolžina 488cm / 16´, Širina 56cm / 22”, Teža 25kg / 55lbs, Nosilnost 155kg / 342bs

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

12 izdelkov

per page
Set Descending Direction