Kajaki Exo

Poglej kot Grid List

23 izdelkov

per page
Set Descending Direction
 1. Exo
  Kajak Bay 1 Base Sit-on-top
  459,00 €

  Kajak Bay 1 sit-on-top za morske gladine je manjših dimenzij, vendar zelo stabilen, varen, enostaven za vožnjo in zato idealen za učenje otrok. Njegova kompaknost in majhnost omogoči ekonomično shranjevanje in ga zelo radi uporabijo podjetja, ki izposojajo sportno opremo. Zahvaljujoč nepogrešljivemu in samodejnemu odvodnemu sistemu, nikoli ni težav z vodo v kokpitu. Na voljo je v osnovni različici brez sedeža in shranjevalnega prostora, zato je enostaven in poceni.

  Podrobnosti
 2. Exo
  Kajak Swing Sit-on-top
  549,00 €

  Swing sit-on-top kajak je narejen iz kvalitetnih in trpežnih materialov in je primeren za enega veslača. Je zelo dobro vodljiv, hiter in dobro ohranja svojo smer na morju. Sit-on-top je primeren za srednje dolge ture, priporočen za lažje veslače po gradnji telesa. Opremite ga lahko z odstranljivo vodotesno shranjevalno škatlo in oblazinjenim sedežem.

  Podrobnosti
 3. Exo
  Kajak Bay 2 Base Sit-on-top
  679,00 €

  Kajak Bay 2 sit-on-top za morske gladine je manjših dimenzij, vendar zelo stabilen, varen, enostaven za vožnjo in zato idealen za otroke. Njegova kompaknost in majhnost omogoči ekonomično shranjevanje in ga zelo radi uporabijo podjetja, ki izposojajo sportno opremo. Zahvaljujoč nepogrešljivemu in samodejnemu odvodnemu sistemu, nikoli ni težav z vodo v kokpitu. Na voljo je v osnovni različici brez sedežev in shranjevalnega prostora, zato je enostaven in poceni.

  Podrobnosti
 4. Exo
  Kajak Shark 1 Sport Sit-on-top
  679,00 €

  SHARK 1 Sport je izjemno preprost sit-on-top kajak za enega veslača in otroka. V svoji uporabi je primeren za izlete po morju ali jezeru. Ponuja kvaliteto, preprosto upravljanje, izjemno stabilnosti in praktično je nepotopljiv, zaradi česar je odličen za začetnike, šole kajaka ali za najem. Opremljen je v Sport izvedbi, se pravi ima vodotesen premični predal in oblazinjen sedež.

  Podrobnosti
 5. Exo
  Kajak Demon Wildwater
  679,00 €

  Kajak Demon je zgodovinski model saj je najboljši kompromis med preprostostjo in robustnostjo, zaradi česar je to idealen kajak za šolanje in pristop k reki. Omogoča varno in enostavno manevriranje ter stabilnost brez osrednjih pregrad in s koničastimi zaključki. Demon je odlično razmerje med kakovostjo in ceno, saj je najboljša rešitev na trgu za šole kajaka ali športna druženja.

  Podrobnosti
 6. Exo
  Kanu Mahe
  739,00 €

  Mahe kanu je odprt kajak s podobnimi značilnostmi kot model Ladigue, vendar v bistveni in ekonomični različici. Odprt dvosedežni kajak je idealen za ribolov ali preživljanje prostega časa v direktnem stiku z naravo..

  Podrobnosti
 7. Exo
  Kajak XG Freestyle
  789,00 €

  Za oblikovanje novega kajaka Freestyle XG je Exo sodeloval z mlado in dinamično italijansko Freestyler skupino KriminalKayak. Kratek in širok omogoča izvedbo najbolj spektakularnih vodnih manevrov. 

  Podrobnosti
 8. Exo
  Kajak Manarola Tour-SeaKajak
  789,00 €

  MANAROLA kajak je primeren za plovbo po morju, jezeru ali mirnih rekah in na srednje razdalje. Njegova vsestranskost je primerna za začetnike in zadovoljiva tudi za izkušene kajakaše.

  Podrobnosti
 9. Exo
  Kajak Navigator SeaKayak
  799,00 €

  Seakayak - morski kajak Exo Navigator je odličen kajak. Njegova ozka in ostra oblika omogoča hitrost, ki je primerljiva s hitrostjo kompozitnega kajaka. Kot vsak dobri kajak za morski turizem je opremljen z dvemi komorami z neprepustnimi pregradami in gumijastimi pokrovi s premerom 23c. Omogoča enostaven dostop do shranjevalnih predalov. Kajak Navigator je zaradi teh lastnosti še posebej primeren za vse navtične podvige. Izdelan je iz linearnega polietilena.

  Podrobnosti
 10. Exo
  Kanu LaDigue
  829,00 €

  Odprt dvosedežni kajak je idealen za ribolov, saj lahko sprednji sedež umaknete in ostane dovolj prostora za prtljago. Zaradi odprtega kokpita omogoča enostaven vstop v kanu tudi otrokom. Trup je izdelan iz zelo trpežnega polietelina.

  Podrobnosti
 11. Exo
  Kajak Artic Tour-SeaKayak
  829,00 €

  Exo Artic kajak za morske gladine je idealen za srednje in daljše razdalje. Značilna je mehka kobilica in visoke konice. Artic kajak zagotavlja enostavno obvladovanje tudi v nemirnem morju. Izjemno stabilen, nudi dobro raven udobja kljub trdi lupini. Opremljen je z dvema komoroma in dvemi nizi elastičnih vrvic na krovu. Izdelan je iz polietilina.

  Podrobnosti
 12. Exo
  Kajak Shark 2 Sport Sit-on-top
  859,00 €

  SHARK 2 Sport je izjemno preprost sit-on-top kajak za enega do dva veslača in otroka. V svoji uporabi je primeren za izlete po morju ali jezeru. Ponuja kvaliteto, preprosto upravljanje, izjemno stabilnosti in praktično je nepotopljiv, zaradi česar je odličen za začetnike, šole kajaka ali za najem. Opremljen je v Sport izvedbi, se pravi ima vodotesen premični predal in oblazinjen sedež.

  Podrobnosti
 13. Exo
  Kajak XM Top Sit-on-top
  889,00 €

  XM Top spada med najboljše kajake na svetu (ekspedicije) v svojem razredu. Raziskave, ki so bile izvedene za oblikovanje XM515, so prav tako privedle do uresničitve XM Top kajaka. Ta sit-on-top je edinstven v svojem sektorju in je namenjen zahtevnemu uporabniku, ki bo znal ceniti njegove karakteristike.

  Podrobnosti
 14. Exo
  Kajak XTCreek Wildwater
  989,00 €

  XTCreek je ekstaza v vodi ... zadnji izdelek XT serije je za veslače, ki želijo varno premagati najzahtevnejše poti! S tem kajakom si EXO prizadeva ponuditi izdelek, primeren za izkušene kajakaše in vse, ki tehnično še rastejo. Hkrati pa XTCreek ohranja manevrske sposobnosti in hitrost, značilne lastnosti dveh manjših bratov XT300 in XT260. Z vami bo v najbolj raznolikih situacijah, od visoke vode do visokih brzic. XTCreek je idealen kajak za vse veslače, ki imajo radi močno dno in trdne stranice ter za večje ljudi po postavi.

  Podrobnosti
 15. Exo
  Kajak XT260 Wildwater
  989,00 €

  Za vse kajakaše po duši je vsestranski XT260 kajak enostaven za uporabo in vedno zanesljiv. Vključuje vse glavne lastnosti svojega brata XT300 le da je lažji in manjši. Z vami bo v najbolj raznolikih situacijah, od visoke vode do visokih brzic. XT260 je idealen kajak za vse veslače, ki imajo radi močno dno in trdne stranice.

  Podrobnosti
 16. Exo
  Kajak XT300 Wildwater
  989,00 €

  Za vse kajakaše po duši je vsestranski XT300 kajak enostaven za uporabo in vedno zanesljiv. Z vami bo v najbolj raznolikih situacijah, od visoke vode do visokih brzic. XT300 je idealen kajak za vse veslače, ki imajo radi močno dno in trdne stranice in so veliki.

  Podrobnosti
 17. Exo
  Kajak Six Wildwater
  989,00 €

  Six kajak združuje trdnost in lahkotnost, zasnovan je za upravljanje rek z visokimi brzicami. Narejen je za najzahtevnejše veslanje, ker je stabilen, hiter in odličen za super rekreacijo! Six kajak je zasnovan za napredne kajakaše, ki iščejo tehnično izpopolnjen trup, ki bo deloval brezhibno v najzahtevnejših pogojih.
  Six je šesti projekt EXO in je zasnovan na svoji odličnosti. Oblika trupa zagotavlja mehke pristanke tudi z višine, kljub temu da je veslanje v plitvi vodi in med skalami lahkotno. Ni bojazni, da bi poškodovali kajak v stiku s skalami, saj ga ukrivljenost spodnje linije "avtomatsko" porine ven iz vode!

  Podrobnosti
 18. Exo
  Kanu Augh 460
  1.039,00 €

  Izdelan je po izkušnjah tradicionalnih kanadskih domačinov, ki so izdelovali kanuje iz lesa in platna. AUGH 460 prav tako nudi enostavno veslanje in stabilnost, vendar zahvaljujoč konstrukciji iz polietilena nudi večjo moč. Njegovo idealno okolje so reke in mirne vode. Opremljen je s tremi sedeži za namestitev treh odraslih. Centralni sedež se lahko zamenja s shranjevalnim prostorom.

  Podrobnosti
 19. Exo
  Kajak Rexy Wildwater
  1.039,00 €

  Rexy ustreza karakteristikam svojih bratov T-Rex L in T-Rex S in je bil prav tako zasnovan in testiran na računalniku. S simulacijo so testirali dinamiko v različnih vodnih okoljih. Rexy je lahek, odziven in hiter, ter bo zadovoljil kajakaše ki reko doživljajo za zabavo. Nudi inovativne rešitve za notranjo opremo. Ustreza kajakašem s težo od 50 kg do 75kg. Primeren je za srednje velike reke.

  Podrobnosti
 20. Exo
  Kajak T-Rex S Wildwater
  1.099,00 €

  T-Rex S  ustreza karakteristikam svojega večjega brata T-Rex L in je bil prav tako zasnovan in testiran na računalniku. S simulacijo so testirali dinamiko v različnih vodnih okoljih. T-Rex je lahek, odziven in predvidljiv v vsaki situaciji. Nudi inovativne rešitve za notranjo opremo. Ustreza kajakašem s težo od 50 kg do 75kg.

  Podrobnosti
 21. Exo
  Kajak T-Rex L Wildwater
  1.099,00 €

  T-Rex L je velik hit, ki je bil zasnovan in testiran na računalniku. S simulacijo so testirali dinamiko v različnih vodnih okoljih. T-Rex je lahek, odziven in predvidljiv v vsaki situaciji. Nudi inovativne rešitve za notranjo opremo.

  Podrobnosti
 22. Exo
  Kajak XM515 SeaKayak
  1.259,00 €

  Novi kajak za na morje XM 515 je opremljen s tremi neprepustnimi komorami, udobnim nastavljivim sedežem z naslonom in ojačanim bočnim delom, ročaji za nošenje ter elastičnimi vrvicami na krovu. Z nastavki za krmilo in inštrumente je primeren za zahtevnega uporabnika, ki išče morski kajak z zelo visoko zmogljivostjo in ga uporablja za dolge razdalje.

  Podrobnosti
 23. Exo
  Kajak Portofino SeaKayak
  1.459,00 €

  Maksimalno uživanje na morju nudi novi Portofino kajak, ki je rezultat leto in pol projektiranja, testiranja in načrtovanja opreme. Štirje shranjevalni prostori, kobilica in ostala oprema na krovu pripomorejo, da kajak ustreza vsaki situaciji in je zato idealen za uporabo in izkoriščanje veslačem katerega koli nivoja. Narejen je iz troslojnega polietilena in pene in je izjemno močan in lahek. 

  Podrobnosti
Poglej kot Grid List

23 izdelkov

per page
Set Descending Direction